Oznurleylo Esramertt İnstagramdan hastalanmayan çocuk sayfasını takip edin derdinize derman olacak sevgiler❤️
sb- Esramertt ben emzirme danışmanlığı aldım çocuk doktorundan,hastane tipi pompa kiraladık 2-3saatte bir tamamen göğüsleri boşaltarak çözdük sorunu
Stardust1 Esramertt Moralinizi yüksek tutun öncelikle, iyi uyku ve bol su tüketmek sütünüzü arttırır.
Esramertt sb- ben de arkadasimdan lansinohun göğüs pompasıni aldım önce emziriyorum sonra sagiyorum ama toplam 40 CC anca çıkıyor bebeğim ne kadar emdi onu bilemiyorum tam olarak nasıl sağım yapıyorsunuz
Edaazad Esramertt ben hic emziremedim ama baslarda hep sagiyodum kuru incir oyle bir sut yapiyoduki bana kesinlikle su ve kuru incir baska bisey tanimam ustune
EkiminAnnesi Esramertt bol su yeşillik tüketin. Bulgur pilavı da iyi geliyor diyorlar ama gaz yapar mı bilemedim. Ben bestlak damla ve humana çay tüketmiştim çok işe yaradı
Pol34 Esramertt ben de günde 1 saat uyumazdım, bana git uyu derdi eşim içerden ağlama sesi gelirdi hiç yatamazdım. Tekleme iyi uyuduğum geceler göğüslerim dolardı. Bazen sütüm az diye akşam 8-9da bile yattığım olurdu dinlenince sütüm oluyordu
sb- Esramertt günde minimum 9kez sağıyorum her 2-3saatte bir oluyor o da gece dahil. Süt gelmiyor olsa dahi 15dk sağıyorum. Sağdığımı içiriyorum oğluma sonrasında onu da memede tutuyorum. Doktorum başlarda eksik kalan ccyi mama ver demişti 1haftada mamayı kesebildik 2-3günde arttı sütüm artık günde 3-4kez sağıyorum
Busraazeynepp Esramertt sütünüzün az oldugunu düsünmeyin bende hep öyle derdim sanki hep ac doymuyor gibi gelirdi hatta mama bile verdim. Ek gıdaya gectik biz simdi ac oldugunu düsünmedigim İcin sütümünde az geldigini düsünmeyi unutum ve sütüm hayat var bastan mama vermesem bile olurmus🤷♀️
Esramertt sb- kac açlık kaç kilo bebeğiniz benim bebeğim 2 buçuk aylık 5 buçuk kilo zayıf gibi geliyor gözüme