Oglumunannesiyim Bebeğim 5 aylık erken mi daha yada bugün yarın döner mi 🤔sizin bebişler kaçıncı ayda dönmeye başladı ve bebeğim i ne zmn oturabilirim
merve5561 Oglumunannesiyim 4 ay kontrolünde dr kucağında kısa kısa oturtabilirsin demişti dönmeye gelince kızım 4.5 aylıkken dönmüştü ama oğlum şuan 4 ay 1 haftalık ama dönme eylemi hiç yok henüz her bebek farklı
asiltonunmommysi Oglumunannesiyim 5 ay 19 günlük 2 3 kere döndü ama hep dönmüyor yarım dönüyor şimdilik daha devamlı dönme falan yok
PelinByrktr Oglumunannesiyim 4 aylıkken dönmüştü sırt üstünden yüz üstüne. Oturtmaya da doktorumuz muayene etti ve 4.5 aylıkken destekli başladık. 6 aylıkken de desteksiz oturdu. Oturmaya hevesliyse kendini belli ediyor zaten bebişler
Arenbebek 4 aylik muaynesinde doktorun sedyesinde donmustu ilk doktorda artik kucaginda falan destekli oturt demisti tamamen donup geri kalkmasindada 5 aylikti suan 6 aylik oturtuyorum artik
cinarayazmom Oglumunannesiyim 7,5 aylık hala sırtüstünden yüzüstüne dönmüyor ısrarla dönmek istemiyor yüzüst koyunca hemen sırtüstü dönüyor ama , sanırım yüzüstü durmayı sevmiyor
Mmrryy Oglumunannesiyim kafasını tutabiliyorsa eğer destekli oturtun. Kucakta oturtmaya başlatın. Benimki 5 aylık 6. Ayına kadar desteksiz oturu diye düşünüyorum. 4 aylıkken destekli oturtmaya başlanıştım. Bebek zaten belli ediyor kendini. Benimki yatarken kafadını sürekli kaldırıyordu oturmak ister gibi
zaydn Mmrryy bizimki 3 aylık kucağımıza alıyoruz kafasını kaldırıyor oturur gibi yapıyor yatırınca da ayaklarını kaldırıyor donmeye çalışıyor gibi
Kbrbisi28 Oglumunannesiyim benim bebegim3 bucuk aylikken dobemye basladi ve oturmaya cabaladi anakucaginda yatar sekildeyken dahi birden oturmaya kalkiyor