Funfuuu Merhaba kizlar Bebegimin kalcasinda mor bir leke var ilk doğdudugunda yoktu sonradan oldu 3 aydir var gecmedi carpma olmasi mumkum degil yani
Taelif Funfuuu Merhabalar. Moğol lekesi olabilir mi acaba mi? Morarma gibi bir leke ve pigmentasyonla alakalı bir durum sadece. Yaş ilerledikçe de çoğunluklu geçen bir durum. Belki de sizinki de Moğol lekesidir. :)
Elfgzmszgn Funfuuu oğlumda da var Dr normal olduğunu kendiliğinden kaybolacağını söyledi. Siz tabi doktorunuza mutlaka danışın içiniz rahat olsun
Neessee Funfuuu benim oğlumda doğdu doğalı var. Zamanla geçer dedi doktor doğul lekesiymiş bayada büyük kabasında. Mol lekesimi ne öyle bişi dedi diye hatırlıyorum
Hpykd Aynı sıkıntı bizde de vardı geçen doktora kalça çıkıklığı için randevu almaya gittiğimizde orda söyleyin bi de bu morluk için film çeksinler dedi
Funfuuu Taelif evet olabilir internette arastirdigimda mogol lekesini duymustum. Zaten agri falan yok ama yine de endise ettim
Payidar Benim oğlumunda var doğduğundan beri aynısı görümcemin kızındada var ancak bizimkiler doğuştan var senin sonradan olmuş bir doktoruna danış canım 🌸