Alparslanmomsf Merhaba hanımlar bebeğim 50 günlük sürekli sırt üstü yatırmama rağmen başını sağa çevirdiği için sağ tarafı yamuk sizce ne yapmalıyım sola çevirince yine sağa dönüyor başını
Tamamannecim Alparslanmomsf yan yatırın arkasını destekleyin 3 saatte bir diğer tarafa çevirin ben öyle yapıyordum
Deletedmom_61 Alparslanmomsf ay 3 buçuk aylık bebeğim ne yaparsam yapıyım dönüyor dümdüz sol tarafı heralde düz olduğu için daha rahat yatıyor geri dönüyor 😂
-TahinPekmez- Alparslanmomsf benim bebişiminkide yamuktu. Ne yaptıysam düzelmiyordu. Herkes kafası yamuk diyordu. Şimdi 1 yaşında ve kafası yamuk değil, düzeldi kendi kendine
LadyBugg İlk 3 ayimizda bizdede aynı sorun vardı. Hep soluna yatıyordu, sağına çevirsem de sola dönüyordu. Yamulmustu resmen. Destek koya koya alıştırdım cok şükür . Suan 4. Ayimizdayiz hem saga hem sola yatıyor.
Bambamorhan Alparslanmomsf aynı durum bizdede var bebeğim 2 buçuk aylık ve düz dururken bile hep sağ tarafa dönük bakıyor diğer tarafa dönmüyor neden kayanaklı halbuki diğer tarafa da dönüşümlü yatırıyorum