kaymakliekmekkadayifi Kizlar 3 martta kizimin dogum gunu var. Pastanin yanina ikramlik ne yapabilirim ? Yada ne alabilirim ? Aksam kutlayacağız kesin olmamakla birlikte yemekte yiyebiliriz misafirlerimizle
SalEz kaymakliekmekkadayifi biz de akşam kutladık yemek yemedik ikramlık olarak mercimek köftesi poğaça yaprak sarması kurabiye cupcake havuç tarator yaptım
Eylusunannesiii kaymakliekmekkadayifi ben bunları yapmıştım birde Meksika fasülye salatası yaptım muhteşem oluyor deneyin derim☺️
kardelencicegim kaymakliekmekkadayifi kızımım dogm gununde yaprak sarma mercımek köftesi tavuklu sebze salatası pizza poaca tuzlu kurabiye ıslak kek yapmıştım.
Deletedmom_36 kaymakliekmekkadayifi Biz de peynirli ve kiymali borek yaptik Makarna salatasi icli kofte sarma dereotlu pogaca tirtil kurabiye(cocuklar cok seviyor) bu kadardi sanirim unuttum😁😁
kaymakliekmekkadayifi SalEz peki birsey sormak istiyorum bunlarin hepsini 1 tabak seklinde yapip mi servis ettiniz yoksa acik bufe mantigi hepsini kendi kabinda ortaya koyup isteyen istediğini mi aldi
Omayy İrmik toplarından yapabılırsınız , cocuk olucaksa eger kardan adam seklınde irmik toplarından yapabılırsınız , sigara böreği , mini tek lokmalık pizza olabılır , elmalı pasta , patates veya makarna salatası olabilir . Aklıma bunlar geldi ☺️
kaymakliekmekkadayifi Eylusunannesiii ayy cok guzel gozukuyor masa baya ugrasmissiniz belli ki elinize saglik 🥰🥰 sanirim mercimek köftesi yaprak sarma bunlar garanti🥰😂😂
Eylusunannesiii kaymakliekmekkadayifi tesekkur ederim evet gunler öncesinden yaptim dondurucuma attim son gune birakmamak icin☺️ Kesinlikle yaprak sarma ve mercimek koftesi aksam caylarinin vazgecilmezi😂
Brokolilim kaymakliekmekkadayifi Mercimek köftesi arpa şehriye salatası tuzlu kurabiye tatlı kurabiye cupcake yeterli olur 👍
limonkolonyasi kaymakliekmekkadayifi kizim doğum gününü bizde akşam kutlamistik mantı poğaça tatli tuzlu kurabiye patates salatası havuç topları mercimek köftesi cupcake ve pasta vardı