Bedsssss Kızlar kirpiklerim çok azlar. Belirginleştirmek biyle karşıdan bile dkkat cekecek bir rimel arıyorum. Tavsiye edeceğiniz bir marka vs varmı kullanıp memnun kaldığınız ? Dolgun olsun istiyorum öyle kıl gbi ince değil de dolgun gorunsun
Arelinnannesi Bedsssss beaulis extendit Gratis de var mor olanı çok iyi hacim veriyor tek tek ayiriyor bak derim ben indirimdeyken almıştım uygun fiyatlı oluyor zaten
Pol34 Merve They are real olanı hayatımın maskarasıydı ama gözden öyle zor çıkıyordu ki vedalaştık artık 😄
Merve Bedsssss mükemmel indirimler oluyor sephora da o zaman 2 tane alıyorum mesela🙈 ama sizin istediğiniz bu işte ondan yazdım yaniii.
alchn Bedsssss Watsons da pembe love extreme crazy var onu kullanıyorm gayret yeterli benim için flormadanda myblenn var gülkuurusu renginde onu özel günlerde 😁
Bedsssss Slm1122 denedim onu dolgun yapıyor ama çok zor çıkıyor gözümden akıyor gbi değişik bsey yapıyor gözümü
Bedsssss Hellolo bunu Instagram’da bir sayfada da gördüm öneriyorlar di ama önce yapiyir gibi geldi bana fırçasından ama alıp denemeyi düşünüyorum
alchn Merve hayır ne alaka takılmadim bilgi veriyorsunuz çok iyi olduğunu söylüyorsunuz yararlı bulduğum içinde indirmliyken alırsam diye soruyorum 😁 zaten fiyat uysa kullanmış da olurdum 👍😁
Yagmursonrasitoprakkokusu Miniminimini aynen ben de bu markayı yazacaktım şimdi. Gratiste var ve gerçekten çok güzel. Ben sarısını ve yeşilini kullandım ikisi de çok güzel