LeMabelle normal değil kuzum bu alanda benim kadar tecrübelisi yoktur galiba🥺ikinci sezaryenim seninki gibi şişti 9. Günde sonra hep ilerledi iyileşme göstermedi.Ben seni korkutmak istemem amq dediklerimi yaparsan iyileşir.Şimdi bu yazacaklarımla üçüncü sezaryenimin bakımını yapıyorum ve çok şükür ikinci deki sıkıntıları yaşamadım ama maalesef kötü tecrübe ile öğrendim hepsini inşlh sana da şifa olur.Öncelikle kalkıp otururken yardım al.Zorlamq fqzla,Boş kalınca uzan oturma şeklini sevmiyor dikişler ya yürü yada uzan mecbur kalmadıkca oturma.Asla su değmiycek.Günde bir kere gazlı beze batikon döküp o dikiş yerin üzerinden bir kere geç (birisnden yardım al tabi)orası bi güzel hava alsın fazla üşütmeden kendini havalandır.Sonra temiz gazlı bezi yaranın üzerine koy.O şekilde dursun.O şekilde kuru kalmayı sağlıyor.Günde bir kere değiştir ve bu işlemi yaptır canım.Ben ikinci sezaryenimin bakımını bilemedim hep antibiyotik verdiler böylede bakmadım bilmiyordum.35. Gün dikişlerim açıldı ammaaan ammaan çok güzel bak kuzum çok önemli bak sonra bebekte evdekilerde sende çok yıpranıyorsun.Sen bu dediklerimi yap bak bişey olmuyor.Üçüncü sezaryenime böyle baktım iyileşti.Banada bir özel doktor anlattı bunları.