Evamm001 Kızlar biz altı aylık olduk çok şükür ek gıdaya başladık ve çorba hariç hiçbir şeyde bilendir kullanmamayı düşünüyorum sizce bilendirın bir zararı var mı başka türlü nasıl çorba yapabilirim Ve irmik normal irmik mi kullanayım bebek irmik diyorlar ama anlamıyorum
birtutamsac Evamm001 zararı yok ama pütürlü alışması için çoğu doktor belli aydan sonra blender önermiyo
Sinemisssss Evamm001 blendar pütürlü yeme durumunu geciktiriyor ben de erken başladım ek gıdaya korktum bir kaç ay blendar yaptım pütürlü yeme konusunda ancak 10.ayda başladı irmik ise organik irmik kullandım hep
Zubidubi Evamm001 blender kullanma ezerek ver ilerde zorluk yaşamazsın ben hep öle yaptım doktor o şekilde söyledi yemek seçmez dedi ki nitekim öyle de oldu
Sevmmm Evamm001 ben sebzeleri haşlayıp ezip verdim direk blender kullanmadim şu an şükür sorunumuz yok
Wanderlust Evamm001 hic blender kullanmadim irmikli pirinc unlu mamalar vermedim gerek duymadim bebek irmigi normal irmikle ayni sadce tanecikleri daha minik fark yok ikisini de yiyebilir blendersiz da yiyorlar endise etmeyin disi cikmasa dahi ben direk haslayip eline vererek baslamistim damaklariyl eziyorlar ☺️ Doktorum ztn blender yasakladi hic birsey icin kullanma dedi iyi ki kullanmadim herseyi yiyordu 8.-9.ayda bile
Dilek00 Evamm001 çorbaya ihtiyacı yok 6.ayda meyve sebze tadımları yapmalısınız karnı doysun diye değil ki ek gıda, sıvı ile midesini doldurmayın ki zaten cok az yiyecek başta, eline verin mıncıklasın dokunsun ağzına götürsün el göz kordinasyonu açısından
Mkayramoms Blender hiç kullanmadım. Çatalla ezdim veya damağıyla kolayca edebileceği sekilde eline verdim kendisi yedi. İrmik içinde normal İrmik kullandım ilk zamanlarda daha sonra İrmik çok kullanmadım