Gzd
[bilinmeyen] ben kullandım, yarım çay bardağı koyuyodum yanlış hatırlamıyosam üstünde yazıyo sanırım, çamaşırlarda kalıntı bırakıyodu o yüzden sıvı deterjana geçtim
Mrymrn
[bilinmeyen] ben kullanıyorum çok memnunum göz kararı atıyorum bir sorun yaşamadım bebeğimin çamaşırları missss gibi kokuyor 😍sevenler banyomu yaptirdin diyorlar
Elizan28
Bende dalan roxy kullaniyorum, 3 aylik oldu ve hala kullaniyorum cokda miss gibi kokuyo 😚
deletedmom4842
[bilinmeyen] Makine ölçeğin varsa dolu dolu olmadan bir ölçek atabilirsin ben göz kararı koyuyorum genelde yada bir çay bardağı kadar da olabilir
deletedmom4842
[bilinmeyen] Bugün bende biraz fazla koymuşum aşırı koktu tekrar durulamaya aldım
elifzeze
[bilinmeyen] bende kullaniyorum 6 aydir kizim dogdu doğalı memnunum goz karari koyuyorum ama fazla degil camasir ne kadarsa ona gore azsa 1 yemek kasigi fazlaysa da 4 yemek kasigi falan
AliyeAsel
[bilinmeyen] normal deyerjan gibi degil daha az koy canim ama maalesef lekeleri goturmuyor sadece guzel kokuyor
Nkahramanatas
[bilinmeyen] çamaşırlar çoksa yarım çay bardağı koyuyorum ve 2 kez durulatıyorum o şekilde kalıntı olmuyor
EsraUlurak
[bilinmeyen] ben 4 aydır kullanıyorum memnunum bittiğinde tekrar alıcam sadece fazla koymamak lazım koyu renklerin üzerinde kalıyor bende göz kararı koyuyorum çamaşirin çokluğuna göre 👍🏻
ipekeceaydin
[bilinmeyen] 1 veya 2 yemek kaşığı koyman yeterli çamaşırın çokluğuna göre 👍🏼 Bu dererjanlar granül sabul olduğu için makinaya zarar verebiliyormuş. Çok koyarsan da deterjan durulamayı tekrarlatman da fayda var kıyafetlere dokununca elde değişik bir hi bırakıyor yoksa çamaşırları asarken
AliyeAsel
[bilinmeyen] uni baby kullandim o biraz goturuyor canim cok lekeliyse ariel koyuyorum ben biraz