Sezgiesma Oğlum 3 gündür burnu tıkalı hırıltı var burun spreyi hava,serım fizyolji coldmix hepsini yapoorum ama geçmedi ememiyo haliyle ve uyuyamıyo varmı doğal çözüm soğan karanfilde denedim
Melesss Sezgiesma portakal,limon,mandalina kabuğu hangisi varsa bir kavanoza koyun sıcak suyla bebeğinize koklatın
Elf55 Sezgiesma sizi korkutmak istemem ama bebeğiniz pozitif olabilir. kızımda aynı belirtiler vardı pozitif çıktı ne yazıkki. fizyolojik serum kullanıyorum burnunu temizledikten sonra okaliptüs yağı aldım burnuna damlatıyorum rahatlatıyor yada yastığına omzuna damlatabilirsiniz. Öksürük içinde udihindi ve çörek otu yağı kullanmıştım inşallah sağ salim iyileşir .
Sezgiesma Elf55 doktora götürdük bişey demedi bende okaliptus yagı zararlı diye okudum bebeklere coldmix aldım onu kullanıyorum
Elf55 Sezgiesma evet bir damla olacak şekilde damlatıyorum bebeğim çok rahat uyuyor illa burna damlatılacak diye bişey yok omzuna yastığada damlatabilirsiniz
Hellolo Cold mix ne benim kızımda şuan burun tıkanıklık yaşıyor ayrıca okaliptüs buruna damlatılmamalı bence
Sezgiesma Hellolo burun açıcı damla yastıgına damlatıyorum yada buhar makinasına damlatıyorum viks gibi bişey