Lehrerinn Herkese merhabalar🌺 istanbul avrupa yakasında ( özellikle bahçelievler bağcılar ya da küçükçekmece tarafları) memnun kaldığınız, güleryüzlü , ilgili doktor önerilerinizi alabilir miyim🙏🏻🙏🏻💜
Duygual Lehrerinn Koç Üniversitesinde Tuğba Gürsoy doktorumuz, çok memnunum kendisinden. Erken doğum yaptım, küvezde o takip ediyordu, hala ona devam ediyoruz.
Busrasafak Lehrerinn bahcelievler medicalpark erhan gultekin whatsapptan yazisiyoruz bir sorun oldugunda ihtiyac aninda gel diyor paragoz bir doktor da degil😄
NaimeYilmaz Lehrerinn Nisa hastanesi Arzu Hanıma gidiyorum. Doğumundan beri başka doktorlara da denk geldik ama uyum içinde olduğumuz bir doktor 👍
Lehrerinn Busrasafak çok iyiymiş o zaman whatsapptan cevap veriyorsa. Benim doktorum mega medipol de ama cep nosunu vermiyor
Lehrerinn NaimeYilmaz nasıl peki ilgili mi güleryüzlü mü? Detaylı anlatıyor mu gelişimi falan ya da önerilerde bulunuyor mu? Benim şu anki doktorum çok soğuk soru sormasam bişey anlatmıyor. Boyuna kilosuna bakıyor o kdar. Ağzından zorla cümle çıkıyo sanki. Özel hastane bi de. Değiştirmek istiyorum o yüzden
Busrasafak Lehrerinn her kontrolde tepeden asagiya inceliyor ozel bolgesine bile bakıyor yapisiklik vs oluyomus kiz bebek benimki ben suan memnunum
NaimeYilmaz Lehrerinn Yani yapması gereken her şeyi yapıyor. Ben pek soru sormuyorum. Sadece ayına uygun bilgiler vermesi gerekiyorsa veriyor. Tatlı bir kadın. Ben seviyorum doktorumuzu. ☺️ Tabi herkesin beklentileri farklı olabilir.
Lehrerinn Busrasafak benimki de kız bebek. Benim doktorum bakmadı galiba özel bölgesine hiç hatırlayamadım. Zaten boyunu kilosunu da asistanı ölçüyı. O sadece klasik kalp kulak dinleme işini yapıyo
Lehrerinn NaimeYilmaz evet haklısınız herkesin beklentisi farklı olabiliyor 👍🏻 Teşekkür ederim öneriniz için
Busrasafak Lehrerinn rutinde dedginz gibi kalp vs dinliyor asistan boy filan olcuyor kgye bakiyolar ama mesela ben grip oldum yesil kaka oldu 3 gun devam ederse gel dedi direk gel demedi samimi buluyorum 😊 ve cok sakin babacan bir yapisi var kesinlikle seversiniz