Altaycenk Kızlar 8 aylık bebegimi sunnet ettirdik bugun aşırı aglamalar oluyor arada 🥺 birde bardak koymadi gomulu oldugu için doktor gerek duymadı gomulu olmasında bir sıkıntı yok dedi kilodon dolayı dedi . Canı acıması 3 gun mu surer ?
Eskici777 Altaycenk Çabuk atlatıyorlar doktorun uyarılarına, kullanmanız gereken şeylere uyun yeter, ilk başta illaki agrısı olur ilk çiş yaparken vs
SGeceC Altaycenk bardağı doktor tavsiye etmemişti bize 20 gün falan oldu biz yaptıralı. Krem vermiş olmalı onu bolca koyunca etrafına yapışma olmaz diye düşünüyorum bizde olmadı yani. Sargı bezi bardak hiç biseye gerek yok demişti 2 gün boyunca günde 3 kez calpol verirsin demişti onun sayesinde uyayarak atlattı 3. Gün ağrı sızı kalmamıştı zaten banyo yaptırdık banyo sonrası iyice rahatlamıştı.gecmis olsun
Ysf-kn Altaycenk bizimde öyle kilodan gömülü dedi bastırıp çıkarıp pansuman sarı kantoron damlattık 25 gün geçti ilk gün 2. Gün benim bebeğimde çok kötü olmuştu 6 aylık azaldı azaldı geçti ama 3 güne atlatır şurup verdim parol ağrı kesici bize iyi geldi
Altaycenk monalissa bende koysam mi acaba ? Bardak yapışmamasını engelemesi için herald e? Bizimki baya gomulu ve sargı bezini bile baglamadılar
monalissa Altaycenk ben olsam koyardım, muhtemelen beze temas ettiği için ağlıyor olabilir, yine de siz bilirsiniz
Altaycenk Ysf-kn canım 4 satte bir veriyordun dimi şurubu ? 3 gun 4 satte bir sonra 1 haftaya kadar gunde iki kez dedi
Ysf-kn Altaycenk vazelin sürdüm ben beze yapışmaması için bardak denedim bebek çok rahatsız oldu bide büküldğ daha çok kötü oldu ucuna bardak yapıştı bezi engellemel isterken çünkü dönüyordu bolca vazelin sür havalandır bol bol
Ysf-kn Altaycenk valla günde 4 kere verdğimde oldu bakıyorum çok huzursuz 3 saat geçmiş olsa bile yarım tatlı kaşığı verip biraz rahatlıyordu tam değil yarın bide bi. Parol bi calpol verdim daha iyi. Etki oldu
Ysf-kn Altaycenk hatta 25 gün. Sonraya kontrol demişti dün kontrol vardı gayet iyi dedi gömülü olduğu için. 3 yada 4 yaşına anca çıkarmış yağların erimesi lazımmış