Minikkuzum1999 Kızım 1 yaşında burnu tıkalı RHİNFANT Burun spreyi kullansam zararı olur mu yardımcı olursanız sevinirim bu ilacı kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa
Deletedmom_109 Minikkuzum1999 doktorunuz bilgi vermiştir ama oğlum boğaz enfeksiyonu geçirmişti burnunu serum fizyolojik ile açamazsanız kullanın dedi 3 gün günde 1 kereden fazla kullanmayın hasar verebilir Vs dedi ağır bir sprey galiba kullanmadım ben serum fizyolojik ile açmıştık. Doktorunuz verdiği bilgilere göre hareket edin
Minikkuzum1999 Deletedmom_109 deniz suyu birde bu damlayı yazmış ama deniz suyunu ne zamandır kullanıyorum hiç faydası olmadı bende damlayı kullanayım dedim korktum zarar edermi diye sorayım dedim 🤗
Minikkuzum1999 Makaron_88 deniz suyu birde bu damlayı yazmış Deniz suyunun faydasi olmadı kullanıp kullanmamak arasında kaldım spreyi
Minikkuzum1999 Yagmuurr öyle mi teşekkür ederim bende kullanmak istiyorum çünkü ne yaptıysam işe yaramıyor burnu tıkalı kalıyor
Ece91 Yagmuurr benim de şuan 10 aylık oğlum burnu çok tıkalı nefes alamıyor artık kaç doz kullanmalı peki günde
Ozgeruya Minikkuzum1999 rahatsizlandigi zaman burnu akip tıkalı olursa doktorumuz veriyor onu çokta rahatlatıyor
Gly_87 Ece91 doktorunuz ne sekilde kullanmanizi soyledi,2 hafta once benim kizima (20 aylik) vermisti sabah aksam 1 er puf seklinde kullan demisti