Narin9 Merhaba herkse. Ben bi müddet ilaç kullanmak zorunda kaldım 1hafta bu sürede asla emzirmedim 8.gün oğlum emdi ama bugün kabul etmiyor istemiyor görünce kaçıyor nasıl geri emzirmesini sağlayabilirim? Henüz 14 aylık mama asla kabul etmiyor
Uykusuzhergeceeee Narin9 sakin olduğu zamanlar ten teması yapsanız. O emmek istemeyince çok zorlamayın daha çok geri teper. Sakin olup sık sık ten teması yapın bence inşallah kabullenir
Zeynepinannesi28 Narin9 duşta deneyin bebeğinizi yanınıza alın ten teması kurun hem sakin olacaktır hemde emme iç güdüsüne geri dönebiliyor 🥰 meme reddi yaşadık öyle düzeldik
Minagamze Narin9 bebegınle duşa git yüzde seksen işe yarıyor sureklı ten teması kur ve lütfen mama verme mamayı sevdıkce senı istemez
bchsnt Ten teması öneriyorlar böyle durumlarda. Bir arkadaşım duşta denemisti bu şekilde bebeği kabul etti tekrar memeyi
bchsnt Narin9 benim arkadaşımın da 12 aylıktı. Ten tene temas ile çözdü olayi, oncesinde herşeyi denemisti
Narin9 Zeynepinannesi28 haklısınız deniyecem inşallah. Tam olarak ne yapmak gerek beraber duş mu alalım
Zeynepinannesi28 Narin9 ten teması kurun duşa girip biraz yıkayın oynayın sonra meme teklif edin inşallah tutar🙏🏻