Kızlar merhaba çok doluyum anlatamam. Kızım 3 ay 17 günlük.aslinda iyi gidiyorduk gece 3 kere uyaniyordu memede uyutup yatağına koyuyordum hafif gözlerini açıyor pis pis yaparak sallayarak uyutuyordum.ama birden ne olduysa 3 gecedir sürekli memede uyumaya başladı asla bırakmak istemiyor.uykularini düzene sokmaya çalışıyorum ama bir turlu uykusu gelip gelmediğini anlayamıyorum.duzen oluşturamadim. Sabah 7-8 uyanıyor. 10 da kesin uykusu geliyor. O süreçte önce emzirme alt değişimi oyun sohbet yapıyoruz zaten zaman geçiyor sonrada yine meme emiyor o sırada uykuya geçiyor kendi çıkartıyor memeyi ama mizir mizir yatağına koyuyorum ilk uykusunda çok mizirdanmiyor aslında.pis pis yaparak ellerini tutarak uyutuyorum ama yarım saat sonra uyanıyor. Gerisi akşama kadar çok zor geçiyor. Gece de böyle..var mı bana fikirlerini sunacak.lutfen artık dayanamıyorumm oğlumla ilgilenemiyorum ikisine de bağırmaya başladım. Kendime vuruyorum duvarlara vuruyorum. Eşimden doğru dürüst desteek yok. Neymis onda durmuyormus.psikolojim yerle bir oldu. Oğlumda hep yanımda yatirip memede uyuttum. Ve 3 yaşında olmasına rağmen benden başka kimseyle uyumuyor babasinda bile. Bari kızımda böyle olmasın istiyorum.uyku eğitimi çok pahalı. Bana nasıl bir yol izlediğiniz anlatır mısınız???