1995 Ben dove gectim saclarim acayip dokuluyo normalde gliss kullandim senelerdir simdi favoorim dove peki sizin 😍
snyck 1995 hep dökülüyordu hala dökülüyor ama kel de kalmıyorum çok ilginç 😊 yves rocher gliss restorex dönüşümlü kullanıyorum hic biri fayda etmedi otacı bioblas falanda kullandim
Zubidubi 1995 ben bi ara dökülmesini engelleyen şampuanlarda kullandım bişeye faydası olmadı valla kafada saç kalmayacak yakında doktor a gidicem bende bi ara
Gul-42 1995 bır hafta yıkama yaglanmıo bebışten bnyo yapamıorum o yızden muhtesem bır sampuan ya kepek yag hc bsy yok😀
Ipekoz Zubidubi muhakkak gidip kan testi verin sağlık ocağına vitamin eksikliği veya TSH yüksrkliği olabilir
Eymeneylul0 Kizlar 5 6 aydan sonra duruyo yerine saç çıkıyo takmayin oluruna birakin ☺️ clear kullanıyorum benim gibi sert saçları olanlar varsa tavsiye ederim 😂
Smshgg Eymeneylul0 sert saclari derken benimkiler suyun altına girince keçe gibi oluyor yatak girmiyor sertleşiyor bu şekilden mi bahsediyorsunuz acaba bende bu derdime çare arıyorum da 🙊😊
1995 Gul-42 ayy gercekten mi bende oglumdan fazla yikanamiyom haftada 1 bilemedin 2 oluyo denicem teşekkürler valla 😃♥️