minikcivcivinannesi __asyanil Yani takviye diye verilen bişey neden her yönden bu kadar kötü olıyor ki
__asyanil minikcivcivinannesi annem hiç bir çocuğuna vermemiş gayet sağlıklıyım bana saçma geliyor d vitamini demiri vs
__asyanil minikcivcivinannesi kız hiç vitamin vermedim ben ikizlerime 2 tane olcak bitireli daha vermem heralde gereksiz bende keseyim demiri zaten vermiyordum
Gul-42 minikcivcivinannesi onlar devletın verdıgo ılaclar bnm cocugumu kıvrandırdı kullanma bence bn sidefer aldım. Ucretlı cok sukur ıyı bıde devletın verdıgınıj bır etkısı yokmuş
minikcivcivinannesi Gul-42 bende ocean almayı düşünüyordum şimdi siz ve biri daha sidefer diyince aklım karıştı
Semrakrbck minikcivcivinannesi ocean demir damlasi bestiron kan damlasi en iyi ve sagliklisi bunlar tamamen dogal ve zeytinyagli
Gul-42 birkupalatte onu bılmıorum cnm ben dogrudur ama bnm dedıgım sıdefer kan ılacı olanı ocean d vıtamını olanı alın 😀
Gul-42 minikcivcivinannesi evt varmış cnm dedıgım gıbı eczacı bna boyle al dedı kan da sıdefer ıyı d vıtamınınde oceon dedı