Beyzaer 1.5 aylik bebegum var sürekli kucak istiyor yerde durmuyor karnı tok altı temiz olsa bile ne yapmam lazım sürekli ilgileniyorm ilgi gösteriyorum tabi ama yoruluyorum tek bakıyorum çünkü eşim de yok fikir verin anneler lütfen
gamzeli34 Beyzaer 3 ay bitince kucak isteği azalıyor, ben de tek başıma baktım sabah sekizde gece 2 ye kadar uyumadan kucakta kaldığı oluyordu, sonra geçiyor, su dahi içemiyordum, kucaktan çok memede kalıyordu benimki
Ertugrulunannesiiii Beyzaer o zamanlar hep kucak istiyolar ki olması gerekn yer de senin kucağın zaten❤️ al kucağına bebeğim sonra alıştırırsın kucaksız yaşamaya 3. Ayda ben de kucağımda gezidiriyorum yavaş yavaş alışacak inşallah 😍
a010101 Beyzaer kucağımda uyudum valla ne uyur ne şey yapardı kalbimin sesini dinledikçe rahatladı uyumak dediğim de sabah 5 ila 7 arası gazdan uyumazdı salla babam salla gaz çıkar yok en son koynumda sızardı sizi istıyor kokunuzu
Beyzaer gamzeli34 meme emiyor mama da yiyor bazen meme de uyuyor bazen meme reddi yaşıyorum o beni çok zorluyor mama vermesem çok ağlıyor
Ertugrulunannesiiii Beyzaer yardımcı olacak kimse yok mu, eşin annen kayınvaliden falan alsın arada canım