Efem_18_10 Slm kızlar eşim gece ckk terliyor sizinde eşlernz yada sizde öyle misiniz internete baktım da korkutucu şeyler yaziyo normalmi
Aklimdasin Efem_18_10 sadece termi? Nefes alısverısı nasıl nefesını tutuyor mu? Uyku apnesi olabilir mi
luciferrr Efem_18_10 diyabet, kalp rahatsızlığı, tiroid vs. Gibi nedenler var maalesef doktora gitsin
Aklimdasin Efem_18_10 uyku apnesi ölümle bile sonuçlanabilir Allah korusun hafife almayın dr gozuksun alkol sıgara kilo varsa azaltsın
Efem_18_10 Aklimdasin canım alkol yok Cook şükür sigara ise bağımlı kullanmıyo arada bir bir Rabbim korusun
Aklimdasin Efem_18_10 eger uykuda nefes almadığını anladıgınız an saniye tutun ne kadar nefesını tutuyor ve derhal uyandırın eşinizi
Efem_18_10 Aklimdasin cnm hiç öyle denk gelmedim sadece gece ona sarılınca çok terlemiş oluyor o zaman fark ediyorum
Efem_18_10 luciferrr lenfoma da var ama çok şükür lenfoma gibi belirtiler yok ve eşim Kızılay’a kan bağışında bulundu kötü bir hastalığı olsaydı çıkardı bnce (bu arada adaşz)