Eslemin_Annesiii Kızlar kızımın sağ gözü çok kanlandı ve iki gozunde sarı akinti yani çapaklanma var uykudan kalkınca göz kapakları yapışıyor yavrumun anne sütü ve çayın iyi geleceğini söylediler siz ler yaşadınız mı nasıl geçirebilirim
Eslemin_Annesiii Eslemin_Annesiii kizlar pazartesi ilk işim çocuk doktoruna götürmek veya göz doktoruna
Merveensarelisa Eslemin_Annesiii en iyisi doktor görsün erkenden çocuk doktoruna götürün damla yazar enfeksiyon flan olablir
Gryffindor Eslemin_Annesiii Anne sütü damlatmayın. Göz pınarlarına masaj yapınca geçiyor. Ama tabi yine de doktora gösterin
Merveensarelisa Eslemin_Annesiii anne sütü yararlı olduğu için gözdeki mikroplari bile besliyormus damlatmayin ılık suyla pamukla silin demişti doktor bana
Eslemin_Annesiii Gryffindor anne sütü iyi edeceğini söylüyorlar ama etkiliymjs kısa sürede geçirir mis
Banu- Eslemin_Annesiii doktora gösterene kadar anne sütü dahil bişey yapmayın acil gösterin ilerlemesin
Benkimimki Eslemin_Annesiii Ben oğlumu göz doktoruna götürmüştüm adam üstüne basa basa kesinlikle anne sütü vs bişey damlatmıycaksın demişti. Sağlık ocağındaki ebe söylemişti bana yapmamıştım tabii bence sende yapma
susunbebekuyuyo Eslemin_Annesiii silecekseniz kaynamış ılınmış su ile silin çay veya süt mikrobu çoğaltabilir ve kesinlikle doktora gidin antibiyotikli damla kullanmanız gerekir belki
UmitBusraAysima Eslemin_Annesiii enfeksiyondan dolayı olmuştur. 2 sene önce bende de olmuştu sabah bi kalktim gözlerimi açamamıştım. Acile gittiğimde doktor bi damla verdi hemen geçmişti, çok geçmiş olsun
Latiko Eslemin_Annesiii göz kanalı masajı yapın internette bakıp kızımda yenidoğduğında olmuştu dr bize onu önermişti hergün düzenli 4-5 kere yaptım geçti göz yaşı kanalları tıkanabiliyormuş. Kaynatıp ılıttığım suyla çapakları temizleyip masaj yapınca düzeldi.
Benkimimki Eslemin_Annesiii doktora götürene kadar steril bebek temizleme mendilleriyle ılık suda nenlendirip gözlerini silebilirsin daha rahat açılır gözleri öyle çok geçmiş olsun