acemilikeseri oğlum 11 aylıkken sünnet oldu çocuk cerrahı kontrolde her şey yolunda dedi. 1 yaş muayenede çocuk doktoru hipospadias var dedi çok da geride değil hafif aşağıda gibi internetten araştırıyorum ameliyat olanlar vs var acaba çocuğu aynı durumda olan anne var mı aramızda her türlü operasyon yapılıyor mu nasıl tetkiklere bakılıp inceleniyor
Meleknurunannesi Normal sünnetten biraz daha farklı bir teknikle yapılıyor ameliyatı. Ama sizin bebeğiniz sünnet olduktan sonra mı hipospadias dendi. Sünnet yapan doktorun onu fark etmesi lazımdı
acemilikeseri Meleknurunannesi fark etti muhtemelen ama sizin pipi deliği nerede bi tık aşağıda duruyor her vakayı ameliyat ediyorlar mı ki
Lezginka Sünnet eden doktor nasıl olmuş da görmemiş hipospadiasını anlamadım. Bi kaç doktora daha sorun derim yanılıyor olabilir Önemli bir durum çünkü ve sünnetten önce ameliyat gerekiyor. Benim oğlumda da hipospadias var, ameliyat olacak şuan 7 aylık
acemilikeseri Lezginka ya evet normalde öncesinden belli oluyor ama biz de sünnet olduktan sonra pipi deliği biraz aşağıda göründü. kendimce önemli bişey değil herhalde cerrah bahsetmedi diye düşünüyorum tekrar cerraha göstereceğiz ama herhangi bir idrar yoku enfeksiyonu flan da olmadı bugüne kadar inşallah ameliyat gerektircek bi durum değildir
acemilikeseri Hazal8 bizim durumumuz farklıydı sünnet öncesinde öyle bir durum yoktu sünnet sonrası pipi ucunun çok az aşağısında görünüyor pipi deliği
Hazal8 acemilikeseri bu sonradan olacak bişey değil evet yaş büyüdükçe deri esnemesinden dolayı aşağı doğru kayıyor ben oğlumu 6 aylıkken farkettim ameliyat olacaz bu yıl bunun başka bir çözümü yok ve sünnet etmiş olmanız size zorluk cikaricak çünkü oradaki kesilen deri ameliyata kolaylık sağlıyor
acemilikeseri Hazal8 hmm ya inşallah ameliyat gerekmez😒 çok azıcık aşağıda ve bize idrar yolu enfeksiyonu falan gibi sıkıntı çıkarmadı sizde oldu mu öyle bi durum
Hazal8 acemilikeseri delikte sorun varsa çişini tam çıkaramaz buda ciğerleri etkiler dedi doktorumuz bizede ultrasonla bakıldı film yanlış yazmışım