gulsnmstf 10 aylık kızım var yeni emeklemeye başladı herşeyi ağzına goturuyo artık bıktım halıda toz görse hemen ağzına atiyo hele halinin püskülü nu oynayıp oynayıp tüyünü ağzına goturuyo alamayınca halıyı yaliyo. Yok mu bunun çaresi bıktım artık ya
umutvar1 gulsnmstf O dönemlerde bütün bebekler aynı. Bu da bir keşfetme şekli onlar için. Yerde ya da uzanabilecegi yerlerde tehlikeli olabilecek şeyler bırakmayın yeter. Bu kadar gerilecek bir şey yok, geçici ve her bebeğin geçirdiği bir dönem.
JaneEyre gulsnmstf benim bebegimde 10 aylik olacak. benim bebegimde her supurmemden sonda halinin altini kaldirip bakiyor🤣 yerle cok hasir nesir olmasin diye ben tv unitemin bolmelerine yerlere koltuk ustlerine gun icersinde neresi ile temaz ediyorsa ilgisini cekecek oyuncak veya kasik vs tarzinda seyler koyuyorum. Her adimda bir aliyor eline inceliyor oynuyor salliyor neymis bakiyor sonra aldigi yere koyuyor.. ve emzik aldigi icin pekte aklina gelmiyor diyebilirim. sadece dis cikarirken tv koseliklerinde damaklarini kasiyodu 🤣