Cansuerkan Bebegım 7 ay 20 gunluk kefır verebılırmıyım anneler sizler ne zaman basladınız kefır vermeye
irva Cansuerkan Ek gıdaya başladığından beri veriyorum.Şuan 15.5 aylık günde bir bardak içer en sevdiği şey kefir.
kitapkurdubebeninanasi Cansuerkan 9 aylik olduğundan beri veriyorum ben doktorumuz migrosun kefirzadem markasını önermişti onu kullaniyoruz
Sebese29 Ben ek gıdaya başladığın da kahvaltı yanında veriyordum hala veriyorum 15 aylık oldu ama bizim alerjimiz vardı inek sütüne o yüzden keçi kefir kullanıyorum hala
Kaan01 Sebese29 bu arada hangi besinlere alerjisi var ve bebeginiz kac kg? Bnm oglumda 17 aylik biktim kilo probleminden alerjik bebek almiyorr
Sebese29 minikmelegimmmm daha önce farklı kullanıyordum adını hatırlamıyorum ama şuan danem diye bir marka file marketlerde var bazen de ada kefir alıyorum ama onu internetten alıyorum
Sebese29 Kaan01 7 ayda bitti alerjisi emdiği için ben diyete girmiştim süt ve süt ürünleri ekmek dahi yemiyordum içinde süt var diye kafayı yemek üzereydim allahtan erken bitti kızım şuan 11 kg kilodu ayına göre güzel çok şükür ve şuan herşeyi veriyorum
Kaan01 Ayseee27 adanadayim kapra, dogal urunler satan dukkanlara her hafta dagitiyor oralardan aliyirum