Buraya yazmak hiç istemezdim ama artık bazı konuları açmam lazım bugün karar bile verdim psikologa gidicem kendimle ilgili olanlara. Biz eşimle 9 senedir birliktelik 4bucuk senelik evliyim 10 aylıkta kızımız var cok şükür severek evlendik bekarkende tartışmalarımız vardı ama evlenince daha çok oldu uyumsuz olduğumuzu da anladık bu süreçte eşim muhasebeci ama 1 senedir evde iş yapıyor babasıyla hamileyken gözüme batmıyordu en azından bişey olsa hemen yanımda diye ama çocuk oldu hala evde evden dışarı çıkmıyor bi odada ya çalışıyor ya oyun oynuyor yada uyuyor naptıysam düzeltemedim kavga bile ettim evden de kovdum yok adam aynı adam o evde biz evde bütün gün dışarı çıkmak istesem yok yada birlikte gideriz der oturursa oturur 7/24 evde 7/24de bizim evde olmamızı oster artık çok sıkıldım... kaynanam 15 dakikalık yerde oturur gidemem annem gebzede oturur bazı sebeplerden gidemem iyice eve kapadı bizi yetmezmiş gibi biri bize geldiğinde ne çok geliyorlar yok ama uymuyorlar rahat değilim der dedikleri kişide benim teyzemler eniştem gelir bir yere götürmeyince kimseye onlar geliyor bana değişiklik olsun diye yada iyice bunaldigimi görünce annanneme yada avm'ye zorla götürür babasından araba alıcak ki öyle götürecekmiş. Evde olunca da her şeyime karışıyor çocuğun yemeğine onu verme şunu ver bunu verme onu ver vb. Gibi. Ailemle konuşmam gözüne batıyor resmen kendi ailesiyle samimî değiliz doğrusu bende bi ailemle görüşüyorum doğal olarak ailem bana fikir verdiğinde yada bişey konuştuğumuzda ezik bilmem ne kiloların aldı başını gidiyor bi veremedin kilonu daha neler var da anlatmıyorum bugün annem herşeyin farkından olduğunu söyledi ailesiyle konuşucam 10 15 gün bize geliyorsun yeter psikolojin bozuluyor kafanı dinle falan dedi eşininde akli başına gelir biraz korkuyor ver dedi bende gelirim dedim. Şimdi annem beni götürmeye kalksa biliyorum kavga edicek anneme laflar söylicek eminim napicamı şaşırdım gerçekten.. bana fikir verin siz olsaydınız ne yapardınız? Ona sorsan ben herseyde hatalıyım