Lace-002 Deletedmom0099 ne yapacağını şaşırıyor insan dimi kahve mi içsem telefon mu oynasam bulaşıkları makineye mi atsam saç-cilt bakımımı yapsam derken hooop bi ağlama sesi 😂
MelinayAsel29 Deletedmom0099 uyusun diye gozlerinin icine bakip uyuduktwn sonra da canim sikilio devamli ne zaman uyancak diye bakiyorum kapidan 😁
Lace-002 Kadifemsii bebişim büyüsün onla birlikte girip onu oturağa oturtup yarım saat duş alacağım 😂
Deletedmom0099 Lace-002 ahahaha artık deliksiz uyuyor şükür, hiçbir iş yapmadan öööylece bakıyorum boş boş 😂 gündüz bitiriyorum tüm işlerimi
1balkizannesi Lace-002 şükür benimki uyanmiyo gece ama çok yoruluyorum gündüz pek bise anlamıyorum uykudan🥲
Kadifemsii Lace-002 kızım 19 aylık beraber giriyoruz duşa . Ama ne yalan söyleyim eski duş keyfimi çok özlüyorum 😬😬😬
Deletedmom5284 Sabah ilk uyandığım an, kızım uyandığımı görünce surat ifadesi aşırı tatlı oluyor, yanıma alıp boğuşuyoruz yataktan çıkasımız gelmiyor 😂
Lace-002 Deletedmom5284 ne güzel 😍 oğluşum büyüsede bizde yapsak biz sabahları sümük çıkarma kavgası ediyoruz 😩