Simay54 Cindy_35 ayyy insanoğlu sonuçta yoksa aramız iyidir aama şaka bir yana bende iyi ağırlamak isterim
Cindy_35 Simay54 dediğim gibi canım mantı yapacaksan patates salatası veya kısır olmaz kendi fikrimce sarma sarabilirsen daha iyi olur zaten poğaça ve tatlı da yapmışsın yeterli olur ✅
Eylulhuma16 Simay54 nefis yemek tarifleri aglayan pasta yazn birebr tutuyo o tarif🥰 cokta lezetli oluyo
Uygarpinar Simay54 kuskus salatası ve kuru patlıcan ve biber dolması Yanina tarator uyumlu olur bence
Ipegim Simay54 bende mtlaka börek olur kısır ya da patates salatası olur 1 tane yoğurtlu bir şey 1 tane de tatlı bir şey
Nil2736 Simay54 ayy bende herşei hazır aldm. Ama mesela hazır yaprak sarma gibi yani fabrikasyon deil el emeği olan hazırlardan aldm. Börek kek poğaça pasta salata bile asfsgssg😂 onları cıkarcam. Bebek görmesi deilde arkadaş ziyareti😁😅 hepsini ben yaptm ama çaktırma 🤪🤪🤪
Mabelle Simay54 börek , sarma yada mercimek köfte gibi olabilir . Kısır, patates, pilavı salata falan demişlerde mantının yanına olmaz çünkü mantıyıda kasede koyacaksınız iki kaseye konulan türü aynı anda yapmıyorum ben.
Mervegem Simay54 yeter 3 cesit bebegin var senin karnını doyurmaya gelmiyorlar ki. Dahha onların yapıp getirmesi lazım birer çeşit. Valla cok kızıyorum böyle durumlara.
Zeyno111 Simay54 Bu menüye mantı olmaz gibi mantı çay yanı değil de yemek ağırlamasına yakıştırıyorum. Makarna salatası ya da kuskus salatası yine yoğurtlu olabilir. Börek arar gözüm sarma sarmayın uğraşmayın derim, piramit pasta yapıldığı için ekstra tatlıya da gerek yok. 3-4 çeşit yeter de artar bebeğin çok küçük canım 🥰