Ezo5742 Asafeymeninannesi çok rahattık biz 7vaylikken döndü ve şimdi 9 ayligiz hiç yerinde duruyo maşallah o uslu durduğu 7 ayın acısını çıkartığı ben çok merak ederdim niye donmuyo diye vakti geldimi dönüyorlar canim😘
Asafeymeninannesi Ezo5742 şimdi ne zaman döner diye sorarım. Dönmeye başladığı vakitte hiç durmuo diye yakınırım 🤦♀️🤣
Melikeakdemir Asafeymeninannesi 2.5 aylık benim kız da başladı hem sırt üstünden hemde yüz üstünden dönmeye ☺️ Biraz erkenci gibi zaten yatırdığım yerde de durmuyo hareket ede ede ayak ucuna kadar gidiyor☺️ Zamane bebekleri çok hareketli
Asafeymeninannesi Melikeakdemir o aylarda benim fasulyede öyleydi. Yanında ayrılmaya korkardım. Zaman ilerledikçe yerinde saymaya başladı paşa ☺️
Asafeymeninannesi Farahzeynep yaa hani belli bir derece altında klima hep açık. Sıcaklık baymıyor yani. Zamana bırakacam gibi ☺️
Handecelik Asafeymeninannesi desteksiz oturuyor, küçük bir destekle ayakta duruyor. Kol altlarından tuttuğumda adımlayarak yürümeye çalışıyor. Sırt üstü yattığı yerden kendi doğrulup oturuyor, o yüzden dönmesine çok takılmadım. Bence canı istemiyor
Asafeymeninannesi Caglaa bizim fasulyede sağa sola dönmüyor falan ama bundan 3 hafta önce ağlamasıyla uyandım. Bacakları tw ünitesinin altındaydı, kafa yerde. Çok şaşırmış bulunduğu durumada çok üzülmüştüm ☺️
Asafeymeninannesi Bebeminnie kıyaslama yapmıyorum ☺️ benimki merak söz konusu. Acaba ne zaman görürüm, ne zaman onun heyacanı başlar düşüncesi
Asafeymeninannesi gizmomom bulunduğu ortamda elimden geldiğince tw ünitesini kapalı tutmaya çalışıyorum Bizimde anneannemizin ona özel yapmış olduğu döşeği var ☺️ genelde onun üstünde vakit geçirir ☺️
Asafeymeninannesi Aybukealtintas ahahaa😂 millet gider düzüne seninki gider tersine 🤣meselesi Minnoş yaa 🥰
Aybukealtintas Asafeymeninannesi aynen öyle valla 😂 ama ben kardeşim eşim hepimiz geri geri baslamıs emeklemeye 😂yani cocugun da ileri gitmesi beklenemezdi😂😂😂
Asafeymeninannesi Gzmgzm bende yüzüstü uzandırırken çabalamaya çalışır ama sırtüstü uzanırken değmeyin keyfime modunu alır ☺️