Cinarinannnesi Bebeğim 2 ay 1 günlük gündüz uykuları yok nerdeyse bugün toplasan 1 saat uyumuştur gündüz uykusu var şuan uyutuyorum 20 dakika sonra geri kalkıyor napicam böyle bilmiyorum
Simaykus Cinarinannnesi bizde 2 ay3 günlüğüz al bendende o kadar ne yollar deniyorum beyaz gürültü ayakta sallama beşikte sallama kucakta gezdirme eşimle battaniyeyle sallama ama yok gündüz toplasan 1 saat dediğin gibi
Efna Cinarinannnesi ilk üç ay böyle olmasi normal benim kızım da böyleydi. Dördüncü ayına girdigimizden beri gündüz uyku düzeni oluştu çok şükür. İnşallah sizin de öyle olur.
Cinarinannnesi Simaykus nolcak böyle bilmiyorum şuan gene ayağımda sallıyorum tam uyucam derken pat diye gözlerini açıyor
Bes22 Cinarinannnesi of benim de öyle hatta gündüz 1 saat bile uyumaz saat 7 den gece 1 2 ye kadar ful uyanık gece zaten yarım yarim 🥺😬😓 2 ay 4 günlük
esndmrc hafta atağı. benimde kızım 2 ay 7 günlük. 1 haftaya yakın sürdü atağımız. 2-3 gündür düzene girdi çok şükür. biraz sabır geçecek💖
luciferrr Bes22 şuan 15 saat uyumaları gerekiyor anne sütü nasıl yarıyorsa uykuda öyle kilo aldrtyr yarıyor
esndmrc Bes22 bazen emerken uyuyakalıyor bazende ben bilerek uyanık tutuyorum yarım saat kadar. ağlayarak uykusunun geldiğini belli ediyor uyutuyorum daha derin uyuyor bu şekilde
Benkimimki Cinarinannnesi Korkma korkma 😂😂 gün içinde uyumaya zorlama ben bol bol yoruyodum bebeğimi bacaklarını kollarını falan açma germe yapıyodum dışarı çıkarıyodum falan çiçek gibi uyuyodu dönüşte
Bes22 luciferrr of benim ondan mı kilo almıyor 🤦 doktor en az 11 saat dedi benim ki toplasan en fazla 9 9 un alti sıkıntıymis doktor dedi 🥺
Cinarinannnesi Benkimimki hava soğuk burda bı kaç gündür bebek arabası almadığım için dışarı çıkamıyorum malesef zaten gün içinde onunla ilgilenmekten ne temizlik ne yemek yapabiliyorum odadan ayrıldığım zaman mizmizlaniyo hemen ağlıyor işin aksi tarafı eşime çok kolay geliyor