Merdumgirize Arkadaşlar Vivense den mobilya alan var mı? Memnun musunuz? Fazlalıklar için dolap yaptıracaktım çok pahalı söyledi marangoz. Vivense baya uygun da nasıldır bilemedim ?
bjkbb Merdumgirize ben koltuk takımı almıştım 3 buçuk yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Ablam tv ünitesi aldı oda aynı şekilde memnun 🙂
Saudade Merdumgirize bebeğim için tekli şifonyer aldım kurulum istemedim eşimle yapamadık ki malzemeleri hatalı yollamışlar çocuğum doğmadan sipariş etmiştim çocuğum 2 gün sonra 1 aylık olacak hala hatalı parçayı göndereceklerde kurulum gelecek. Öyle yarım demonteli odasında duruyor. Suntalam genelde tahtaları ama baya uygun.
Nslhntkn Merdumgirize ben yemek masası tv ünitesi aldım gayet memnunum özellikle yemek masam baya sağlam
Nslhntkn Nslhntkn ama kendi mağazasından begenip aldım vivensw sitesinde trendyol gibi çalışıyor bi cok farklı marka satıyo ona dikkat edin
OncedenGurme Merdumgirize gidip mağazadan görün derim. Köşe koltuk aldık mağazadan görerek aldık. Çok kalitesiz de vardı
birprensesannesi_5050 Merdumgirize aslında bende merak edıyorum yatak odası takımı almak istiyorum dıger mağazalara oranla çok uygun gelıyo
Barlasb10 Eğer kesin eminseniz ürün alın derim geri göndereceksiniz paranızı almak için baya uğraşırsınız tv ünitesi zigon ve orta sehpa almıştık evlenmeden önce teslim tarihi çok gecikti bizde iptal ettik ama parayı alana kadar 3 ay geçti 😒
elifkoyunbakan Merdumgirize vivense pişmanlık evimin bütün eşyaları vivense den almıştım modern tasarımları var diye 1 yıllık evliyim daha 6 ayında yatak ayaklarında soyulma duran yatağın neyi soyuluyorsa gardırop çekmeceleri o kadar dandik ki hemen çöktü çıktı altı ustalar da belki düzgün yapamadı onlar da beş para etmezdi yarım yamalak iş yaptılar orta sehpa ilk aydan kenarı ufak soyuldu TV ünitesi aynı şekilde ayaklarını dandik yapmışlar ve bunlar ilk aylardan oluyor yatak gıcır gıcır koltuk takımının rengi bir değişik oldu evde 2 kişiyiz isteyiz sen düşün gerçekten benim için pismanliktı
Tecrubelianne Merdumgirize arkadasim 3 kapili dolap almisti modeli cok guzel ama malzeme kalitesiz sallaniyordu resmen incecik suntadan yapilmis
buselidunya Merdumgirize tanıdığım bi ablam koltuk takımı vs bişeyler almıştı memnun kaldı, kaç sene oldu halâ kullanıyor
MerveAlaca67 Merdumgirize ben köşe koltuk aldım çok memnunum iki yıldır kullanıyorum taş gibi çok sağlam ve fiytı da çok uygundu bir de ekipleri çok iligiler en ufak bir ayaktaki çizik için bile geldiler
MerveAlaca67 Ayklz https://www.vivense.com/linda-kose-takimi-puflu-krem-modeli.html Bu canım benimkisi☺️
Arasbeyinannesi Merdumgirize ürünlerinden cok memnunum sadece kurulum çok geç gelmişti bilginiz olsun