Ecemdefne2 Monap ben ikizlerime pişirip muz yada elma pekmez katıp veriyorum bı sıkıntı olmuyor 10 aylıklar
Bebegimmete Monap hep normal irmik kullandım valla 😃 neden olmasın zaten ağızda yok olan birşey nerde yaşıyorsunuz ki internette var aslında
Monap Ecemdefne2 Bende iyice pisirdikten sonra pure haline getiriyorum meyveleri icine ekliyorum 1 yaş
Monap Badehandeyldz Oğlum irmigi seviyor icine süt meyveler katıyorum bu sekilde meyveyi daha cok tüketiyor . Diger turlu meyveleri eline veriyorum agzina goturuyor parca pincik yapip yere atiyor yemiyor yani
oblt Monap bir yerde normal irmiği rondodan çek al işte sana bebek irmiği diye bir şey okumuştum. Denemedim ben çünkü normal irmik kullanıyorum öyle.
Tombikdonerartikcokpahali 6 aylık bebekte irmik kullanılır mı 😊 sorunuz da soru sordum gibi oldu kusuea bakmayin😊 Monap
Monap Tombikdonerartikcokpahali Ay bilemedimki tombikdonerim 😒 ben 1 yaştan sonra verdim oda ilk defa öğrendim bebeklere irmik verildigini . Aa bi dk bidk siz moderator degilmiydiniz daha önce
Tombikdonerartikcokpahali Monap artık degilim😊😋 Ya bende internetten baktım da pek birşey bulamadım 😂
Monap Tombikdonerartikcokpahali Valla bilmiyorum canim post açıp annelere sorsan ben daha yeni keşfettim irmigi 😁
Ays0 geceuyumayanne1 hemen hemen herseyde kullanılabilir. Misal muhallebi yapabilirsin, sebzeli çorba yapabilirsin, sebze yapıp biraz kuzu kıyma biraz irmik ekleyip yemek hazırlayabilirsin. Baya işlevsel bir gıda aslında