Kuzeyanness Merhaba güzel anneler bebeğim 3 aylık oldu ve inanılmaz saçım dökülmeye başladı avuç avuç dökülmesini nasıl durdurabilirim 🙏
Kuzeyanness betulbayar32 ya evet annemde aynısını söyledi demekki varmış böyle bir şey ama önüne geçmezsem kel kalacağım 😃
Lace-002 Kuzeyanness canm hemen önlem al ben geç kaldım ön tarafım kel kaldı resmen 3. Ayda başladı avuç avuç dökülüyordu bende 4. Ayda hallales diye bi şampuan var katkısız onu kullanmaya başladım bir haftada durdu saç dökülmem
Lace-002 Kuzeyanness evet saç dökülmesi için kimyasal madde de içermiyor bende işe yaradı denemeye değer çok uçuk bi fiyatıda yok inşallah sizede iyi gelir
1balkizannesi Kuzeyanness kızım 18 ay 10 günlük. Hamile iken dökülmedi hatta gürleşti,ama doğumdan 3 ay sonra bir başladı 😒 Şimdi buraz duruldu sanki😊 Bence sütten ayrılınca azalacak. Şampuanım blendax ısırgan otu özlü 💞
Elizaninannesii Kuzeyanness benimdenilk zamanlar o sekkldeydi banyoda bi cikinca tararken ayri bi dokuluyodu sarimsakli sampuan kullanjyorum bende etki etti 7 aylik suan kizim ve eskisi gibi dokulmuyor cok şükür