Serserilikiz Kızlar bebeğim 2gun sonra 5aylik olacak bende bebek spasina götürmek istiyordum herkes ordan atlıyor yok götürme çocuğun boğazına şu kadar nefes alamaz tehlikeli işler falan dedi Icimede korku düştü Sizce tehlikelimi bebek spalari😔😔
Hilalaslan Serserilikiz 🙄tabi kide değil bebeklere özel boyunluklar var yanında eğitmenler keşke kimse bilmeden yorum yapmasa
Sarikuzumalp Serserilikiz Sanki denizin bi ucuna bırakmış gibi söylemişler 😂 hiç kimseden duymadım tehlikeli olduğunu aksine çok yararları var. Ayrıca nefes alamasa çıkarır alırsın dibinde izleyeceksin bebeğini. Götür içinde kalmasın kimseye kulak asma 🥰
BabyYoda Serserilikiz 2 aylıkken götürdüm. Kahve ikram edilmedi bize. Onun dışında hiçbir problem yoktu 😏 Ellerinden gelse fanuslarda büyüt diyecekler çocuğu ne tuhaf insanlar…
Serserilikiz Divayorgun aslında fotoğraflı gösterdim genede ikna olmadılar tehlikeli diye diye abarttılar
Merve43 Serserilikiz hayır hiç tehlikesi yok aksine bebekleri çok rahatlatıyor bence imkanını varsa götürün
Suleasya Serserilikiz 40 çıkarmasını bile spa da yaptık çok eğlenceli zaten boğazına simit takıyorlar kafası suyla temas etmiyor ki . Her ay götürüyorum gelişimine ciddi katkıları var . Uykusuna falan
Nursena0606 Serserilikiz ben de 6.ayında götüreceğim inşallah. Hiçbir şey olmaz. Gözünüzün önünde. Olursa bile müdahale edilebilşr bir durum. Zaten 2 metrelik havuzda değil bebek. Bebeğinizin doğum tarihi ne?
ArdicEge Serserilikiz bebegim 3 aylıktı boyun simidi ile havuza denize sokuyordum. Dogdugunden beri her ay spayada götürüyoruz. Hic böyle bir sorunla karsılasmadık cok sükür. Bence ne olduklarını bilmiyorlar. Biliyolarsada sacmalamıslar.
caniminikizleri Serserilikiz İstedigin gibi götür canım bebeğini bebeğin boynuna boyunluk takıyorlar sana bu şekilde anlatanlar bilmediginden boş bos konuşup anlatmışlar öyle birşey olamaz çok eğlenceli geçiyor hevesiniz içinizde kalmasın hemen gidin☺️
yareninannesiiii Serserilikiz kimene ya çocuk senin onun için neyin iyi olduğunu sen bilirsin bende götüreceğim bu salı