kubrada Bebeğim henüz 3 günlük ve sürekli uyuyor gözlerini hiç açmıyor 2 saatte bir süt için kaldırıyorum oda zorla emerken gene uyuyor sizce doktora gitmelimiyim aynı sorunu yaşayan varmı
Betim kubrada sürekli emzirin sarılık olmasın. Kan şekeri düştüğü için uyuyordur . Bebeğiniz çok minik uyuması normal
Limonlusu kubrada 2 saat beklemeden emzir. En geç saat başı. Uyutma sarılık olur. Altını aç ıslak mendil değdir uyanacaktır.
Suleasya kubrada yenidogan bebekler zaten günlük 12-16 saat uyurlar. Kan sekeri düşmesin sarılık olmasjn diye düzenli olarak uyandırıp emzirin. Meme de uyuya kaliyorsa. Çenesine dokunun topuğuna vurun ki daha fazla emebilsin
Burcinmetemert kubrada sarılık da uyku yapar en geç 1 saatte 1 emzirin benim bebeğimde 11 günlük ilk günleri çok uyurdu zor uyandırırdık sarılık biraz yüksek çıkmıştı sürekli emzirdim şükür daha iyi 🤲🏻
kubrada Betim Bi uyansa sürekli memede kalsın sıkıntı yok ama kaldıramıyorum artık arada sağıp ağzına sıkıyorum
kubrada Limonlusu bu söylediklerinin tamamını yapıyorum ama yok ne yapsam uyanmıyo artık kafayı yemek üzereyim
kubrada Suleasya emmesi minimum yarım saat sürüyor fakat gözlerini açmıyorum açsa bile maximum 5 dakika
Burcinmetemert kubrada bizde çıkmıştı 2 günde bir kontrol ettiriyorduk, demekki sizde yok ama bence birdaha baktırın