Bebeminnie Zeynep42 de browns geniş ağızlı kullanıyorm 6 aydır çok memnunum, hiç gaz sorunumz da olmadı emiyor da
17062019 Zeynep42 Canim mamajoo yenidogan biberonu.ucu okadar dar ki bebegim bir süre sonra sıkılıp meme istiyor memeden bile daha tazyikli geliyor
Kezikez EsmaninDefnesi ben lansinoh sagim makinesinin yaninda verilen bineronu kullanıyorum sizin bahsettiginiz ayri bir biberon mu? Sukur simdilik bi sikinti yaşamıyorum da meme reddi komusunda merak.ettim dogru yolda miyim.yoksa ayri bi biberon mu aldiniz
EsmaninDefnesi Kezikez evet canım bende onunla başladım sonra aynısının cam olanı aldım süt sağma makinesine de uyuyor
Eminos Zeynep42 canim 3 aylik kontrolde benim oğlumda 600 gram almis doktorumuz gayet iyi dedi 5 ayda dogum kilosunun iki katina cikmasi lazim dedi
Zeynep42 Eminos canım biz meme mama gıttıgımız halde 600 grm almış ama sadece gece yatacagında verıyodum mamayı şimdi gunde 3 ögüne çıkardım
17062019 Zeynep42 evet cnm ebebekten almistim.cok ise yariyo tavsiye ederim.30 cc mamayı yarim saatte bitiriyo ağzının darligindan😄
Adasssss Zeynep42 nuk aldı benimki hem biberon hem meme şeklinde gidiyoruz nuk ama kahveningi kauçuk olucak ucu yumuşak olan