Oykunil Ph düşük cikti bizim kakada dr relactaz ve lf mama yazdı Sizde durum nasıl ağrı ve ağlama cok bizde kilo alımı az 3 gündür mamaya geçtik değişim goremedim
1dogaharikasi Oykunil bende kullanıyorum laktoz intoleransı var onun için kullanılıyor çok faydasını gördüm
ozgeybs Bizim aşırı gaz problemimiz vardı. Relactaz verdi doktorumuz ama hiç faydasını görmedik. Krize girecek kadar ağlıyordu sab simplex e geçtik çok faydasını gördük. Gazdan dolayı ağlamıyor artık
Oykunil 1dogaharikasi sizi de aynı mama ve damla mi ne sürede fayda etmeye basliyo öncesi de sizde de ağlama krizleri cok muydu gaz ve kilo almama
1dogaharikasi Oykunil 3 gün de anca etki ediyor düzenli kullanmak gün atlamamak gerekiyor yoksa 2-3 gün huzursuz oluyor. Bizim hem süt alerjisi hemde laktoz intoleransı var
Oykunil 1dogaharikasi sut alerjisi nedden cikti bizim açıklanmayan bir tahlil kaldı oda Calprotectin ordan ne belli oluyor bilmiyorm
Oykunil 1dogaharikasi her ogunden önce mi kullanmaktır bide ağıza damlatmak kolay mı kaşıkla mi veriyosnz
1dogaharikasi Oykunil biz deri testi yaptırdık orda çıktı. Laktaz da doktorunuz söylüyor zaten kaç kere kaç damla vermeniz gerektiğini ben çay kaşığına koyup öyle veriyorum yoksa damla damla ağzına damlatmaya çalışmak zor oluyor