SalEz Kızlar uyku ile kaçınca postum bilmiyorum 1 yaşında bebekleriniz saat kaçta gece uykusuna geçiyor tek uyku yaptık 2 buçukta kalktı hala dolaniyir ortada ben bittim ama onun maşallahı var
Zebe SalEz sabah 6-7 kalkış 12-2 öğle uykusu akşam 8de gece uykusuna başlıyor. Tek uykuya geçtiğimizden beri öyle
Yasemin38 SalEz bu dönemlerde çok değişkenlik gösteriyor canım malesef . Kendi isteğine göre ayarlıyorlar uyku saatlerini yoksa uykuya direnmeler başlıyor🤷♀️
SalEz Zubidubi 2 uyku yaptığında biz 8 buçuk 9 da kalıyorduk bugün ilk tek uyku yaptı ama hiç uykusu yok esnemiyor bile 🙄
Zebe SalEz uyutun bence. Erken yatması gelişimi için önemli. Biraz sabır alın yanınıza ve deneyin 😅 kolay gelsin
Zubidubi SalEz demek ki tek uyku yapmak istiyor artık annesi ben 13. Ay da falan başladım sanırım şuan 15 aylık
SalEz Zubidubi birşey daha sorucam 13:15 de uyudu 14:20 kalktı bu normal mi bir de öğle yemeği uyurken mi yediriyorsunuz yoksa kalkınca mı
SalEz Zebe birşey daha sorucam 13:15 de uyudu 14:20 kalktı bu normal mi bir de öğle yemeği uyurken mi yediriyorsunuz yoksa kalkınca mı
Zubidubi SalEz az uyumuş siz şuan ne 2 ne 1 uyku aradasınız düzene girer ama sabah az kahvaltı yaptıysa yatmadan bi çorba veririm ama güzel yediyse vermem kalkınca veririm