Asuyar Tam 6 aylığız avakadoyu nasıl vericeğim hanımlar. Ortadan kesip direk çatalla ezipmş verıcem. Yoksa kesmeden yumuşamasını bekleyip ondan sonra kesip çatalla ezipmi verıceğim. Yoksa buhardamı haşlıyacağım. Bir el atın kafam karıştı.
Ensarmomy Asuyar olgunlaşmışsa avokado ortadan kesip içini çıkartıp çatalla ezerek verebilirsiniz ben o şekilde vermiştim oğluma
sademinannesi Asuyar olgunlaşmış avokado zaten yumuşak oluyor çatalla ez direkt yedir ya da kahvaltılarında falan çeşidini arttırabilirsin
mamanveutdormir Asuyar yumuşamış avakadotu çatalla ezebilirsin veya yumurta sarısıyla karıştırıp kahvaltıda verebilirsiniz
melissrn Asuyar ilk başta yumşamış olgunlamış avokado yu sade olarak ezip verin bi kaç sefer öyle tadına alışsın sonra kahvaltıda peynirle karıştırabilirsiniz meyve olarak ara öğünde muzla karıştırabilirsimiz
Asuyar sademinannesi olgunlaştığını nasıl anlıyacagım dısardan ellleyince yumuşaksa olgunlaşmış mı oluyor. İlk alındığında sert oluyor çünkü elma gibi dışı
aynurta yumuşamiş avokado ve muzu ezip ver cok sever. hatta bazen organik bebek biskuvisi de koyabilirsin ilerleyen zamanlarda ucunu ezip.sabahlari da labne yumurta sarisi ve yumusak avokadoyu karistir ver
stella Asuyar dlrekt olgunlaşmış da alabilirsiniz. Sert alırsanız elmaların yanına koyun birkaç güne olgunlasiyor
AytenMina Asuyar Olgunlaşmış olanını aldıysanız eger catalla ezip verebilirsiniz. Olgunlasmamaıs verirseniz bebeginiz sevmez
AytenMina Asuyar elma varsa elmayla aynı yere koyun o zaman cabuk olgunlasıyor. Bir de heryerde öyle mi bilmiyorum ama 2 dir bimden avokado alıyorum inanılmaz güzel cıkıyor asla kararma vs yok mis gibi aklınızda olsun
theAna Asuyar sert alacaksanız bi kaç elmayla bekletin iki güne yumuşar. dilimleyip vermek isterseniz biraz yumuşasın kesin. püre yapmak isterseniz iyi yumuşak olması gerekiyor üç güne olur.
Asuyar theAna tek seferde hepsini yiyemez kesince kalan kısmı nasıl saklıyayım. Yeni ek gıdaya gevtık 3 gün tadım yapıcam.
AytenMina Asuyar Kalan kısmın kesilen yerlerinin üzerine limon sıkın heryerine sonra strece sarıp eger tupper varsa ona koyun yoksa hethangibir kapaklı saklama kabına aynısı gibi duruyor
theAna Asuyar yarısını yerseniz çekirdeği çıkarmadan limon sürün açıkta kalan kısımlarına saklama kabına koyun veya strece sarın