Emeliko Bebeğim altı ay 13 günlük biraz biraz tadımlara başladık sıkıntı yoktu ama son üç gündür ağzını hiçbir şekilde açmıyor ve korkuyorum napıcam diye yardım edin lütfennn 😞
GzmmK Emeliko öncelikle bu süreç bir sabır gerektiriyor zaten yaklaşık 8. Aya ve sonrasına kadar hep böyle devam ediyor. İki kaşık alır kusar filan zaten tadım amacı karnını doyurmak değil zorlamadan biraz çeşitlilik katarak devam edin. Diş çıkarıyordur belki o zaman a denk gelmiştir. Elbette yiyecektir lütfen karamsar olmayın
Beken Emeliko benim bebegim de oleydi biz onla aynı anda yemek yemeye basladik simdi oda severek yiyor 6 ay 21 gunluk
gulenadam Emeliko bizimki de iki gün denemeden sonra ağzını kitlemeye başladı buraya sordum normalmiş doktorum da normal olduğunu söyledi çoğu bebek yapıyormuş canım zamanla alışacakmış sen denemeye devam et ama zorlamadan
Emeliko Yoruldum teşekkür ederim, ne yapıyorsunuz peki devam ediyor musunjz vermeye yoksa ara mı verdiniz
Emeliko Beken bende öyle yapıyorum ama yok olmuyor ağzını çok sıkı bir şekilde tutuyor ve açmıyor, sizde böyle bir durum mu yaşadınız
Beken Emeliko eve begenmiyodu istemiyodu hatta kandiriyodum ekmek veriyomus gibi yapiyodum aciyodu azini diger kendi yiyeceginden veriyodum ole yiyodu sonra alisti
Yoruldum Emeliko her gün 2 öğün hazırlıyorum yemese bile yiyecek olmasını anlasın diye kalıyor biz yiyoruz :)
Rabia42_42 Benim oğlum da öyle idi ağzını açmaz, püskürtürdü. Baktım olmuyor zorlamadım yaptım hatta yöntem değiştirdim yavaş yavaş düzeldi ama hala sevmediği bir sey olursa ya da yemek istemezse püskürtüyor ben de zorlamiyorum.