busra_02 Kızlar canım çok sıkkın içim daralıyor nefes alamıyorum birşey yemek istemiyorum boğazıma kadar doluyum Sizin böyle olduğunuz zamanlar oluyor mu nasıl kendinizi rahatlatıyorsunuz
Kirpigiller busra_02 İnşirah suresi:) kalbe ferahlık verir sıkıntıyı def eder derin derin nefes ve bolca inşirah geçmiş olsun 🙏😇
Kirmiziruj busra_02 inan bu yazdığını 2 gündür bende yaşıyorum. Ama malesef hâlâ bir çözüm bulamadım. Yemek yiyemiyorum. Nefesim kesiliyor. Su bile içemiyorum. İçime bi öküz oturmuş nefesimi daraltıyor. Çıkmazın içindeyim.
busra_02 Kirmiziruj vallahi ya neden bilmiyorum herşeyi kafaya takıyorum durduk yere ağlamak istiyorum miğdem bulanıyor Allah yardımcımız olsun
Kirmiziruj busra_02 tıpatıp ben. İçimde kötü hisler düşünceler var. Başım dönüyor. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
123_azra busra_02 havanın hğç önemi yok yürüyüş yapın ama yürüyüş yaparken dünyadan sıyrılıp tefekkür edin
Koalina busra_02 Bolca dua,inşirah suresi,namaz kuran bunların dışındaki herşey geçici mutluluklar veriyor insana.
ozlemikka busra_02 bende oyleyim bence cogu insan oyle. Savaslar, kitlik, ekonomi, gelecek kaygisi.. herkesin morali bozuk, Allaha dua ediyorum, ümit kesilmez diyorum. Baska yaptığım bir sey yok..