KaganinAnnesi26 Hanımlar merhaba diş buğdayı yapacağım ama menüyü kafamda oturtamadim var mı önerisi olan neler yaptınız nasıl yaptınız 😊🤔
asiltonunmommysi KaganinAnnesi26 benim erkek ben yaptım geçenlerde. Pasta diş olacaktı ama son anda tavşana benzetince tavşana çevirdik 🤣 Salata da vardı, jelibon falan, diş buğdayı yaptım, pasta Atayım masayı size Linkte atmaya çalışayım. hç
KaganinAnnesi26 Momdady2021 Google den fotoğraf yükle diyorsunuz yükleme yaptıktan sonra forum için olan link buraya kopyala yapıştır yapıyorsunuz 😊
KaganinAnnesi26 asiltonunmommysi ay gerçekten çok güzel olmuş ben pastayı sipariş verdim ya evde yapamam belki dedim 😂 cupcake yapayım diyorum buzlukta börek vardı onu çıkartırım kalem böreği kuru pasta alırız birde hedik olacak zaten az mı sizce
asiltonunmommysi KaganinAnnesi26 valla benim hepsini arkadaşlarım yaptı 😂 o yüzden ben zorlanmadım. Bide salata falan yaparsanız doyurucu bir menü olmuş olur
KaganinAnnesi26 asiltonunmommysi akşam yapacağız elimde kalır diye de çekiniyorum aslında belki tok gelirler
asiltonunmommysi KaganinAnnesi26 illa yiyecek olan vardır olmadı siz yersiniz ertesi gün falan, salata bide tokta olsan açta olsan iyi gidiyor 😂
KaganinAnnesi26 Momdady2021 ayy buda çok güzel ama yetiştirmem mümkün değil böyle bir masa bir iki süs aldım ama bu kadar bulamam küçük yerde yaşıyorum zaten kargo da yetişmez 😒 ama çok beğendim çok güzel olmuş elinize sağlık o meyveli olanları nasıl yaptınız 😊
Momdady2021 KaganinAnnesi26 kakaolu kek yapıp kalıpların yarısı kadar koyup pişirdim çok kabarmadı zaten çikolatalı sos yaptım üstüne onu biraz sürüp negro parçalarına batırdım toprak görünümü için kırmızı sarı gıda boyası aldım beyaz çikolatayı eritip onları katıp turuncu rengini ortaya çıkardık çilekleri batırdım o renkli çikolataya üstüne de aynı sosla süsledim topraktan çıkan havuç gibi oldu 🥰
KaganinAnnesi26 asiltonunmommysi konudan bağımsız ama bir sorum olacak sizin de bebeğiniz ısırıyor mu emerken
asiltonunmommysi Benekist arkadaşlarım sağolsun ya 😂 bekarken ne dalga geçiyordum bunları yapanlarla 😂