Aselikra Kizlar 2 aylik bebegim var bugunden beri hic uyumadj tam uyuyor birden bagirarak sicrayarak uyaniyor ciglik cigliga agliyor neden olabilirr cok uzuluyorm kizim oyle olunca
deletedmom4842 Aselikra Gazla alakası yok bunun canım 4 aylık olacağız gaz sorunumuz yok ama ara ara oğlum yine ağlayarak sıçrayarak uyanıyor nedenini bende bilmiyorum ama bildiğim gazla alakası yok bence
esma5825 Aselikra canım sancı giriyor derler ama tam bilmiyorum benim kızımda aynı şekilde uyanıyor sanki canı çok yanmış gibi acı acı ağlayarak uyanıyor
Aselikra Drottin gaza dair bir belirtimiz yok ama cikartiyor ayaklarini karnina dogru cekmiyir anlamis degilim
Aselikra Deletedmom03 evet surekli kundakla uyutuyorm zaten . Susmadan agliyor surekli ne oldugunu anlamadm valla
Yasolin 7şer tane felak nas ayetel kürsi okuyun kızlar kanınız kayniyorsa nazar değmiş olabilirsiniz 😊
Aselikra deletedmom4842 korkuyorlar sanirim uykularinda ama bugun biraz fazlaydi kizimda çığlık çığlığa uyandi hep kucagimda bile zor sakinlesti 😏
esma5825 Aselikra sanki bişey olmuş gibi ağlıyor sonra birdenbire susuyor benimki canım annemler bana söylemişti sancı anneden çıkar çocuğa girer çocuktan çıkar anneye girermiş