Beyazkelebekk Bebeğim 5 ay 2 günlük doktorum ek gıdaya başlayabilirsin dedi elma önerdi ama meyveyle başlayıp başlamama konusunda kararsızım. Siz ne ile başlamıştınız? Patates ya da havuç mu versem diyorum
eylusko_ Beyazkelebekk benim doktorum da elma ve armut ile basla drdi . ama hocam meyve yerse sebze yemezki dedim. damak tadları çok gelişmediği için yer dedi . bende öyle başladım az da olsa yiyor hepsinden
Elanur İlk kızımda yoğurtla başladım. Diğer kızımda elma suyu ile başladım. Sonuç olarak ikinci kızımın damak tadı hep tatlıdan yana oldu. Tavsiyem yoğurtla ya da sebze ile başlamanız.
Burcuckmk Beyazkelebekk karişik verdim bi gun yoğurt bi gun elma herseyden yiyor 9 ayina giricek birazda cocugun yapısıyla alakali yemicekse ne yaparsan yap yemez
a010101 Beyazkelebekk ilk kabak verdim ishal yaptı havuç verdim oda gaz yaptı armut elma verdim daha sonra bugun de patates verdim yedi ilkten garipsiyor ama yıyor yani meyve sebze ayırmadan
Asuyar Beyazkelebekk yeni basladık bir hafta oldu. 3 gün havuç 3 gun bal kabagı. Suan elmadayız.sınra yogurt avakado yumurta sarısı labne pekmez patates bu şekilde gideceğim. 3 gun vererek.