Mduygum Kizlar uc gunde bir hafta da bir atesleniyo oglum 5 ay 20 gunluk oldu 10 gun arayla iki disi birden patladi yine disten midir acaba? disler ciktiktan sonra dise bagli ates devam eder mi ? kulaktan ölcumde ates 37,8
Hdhdhsjsju Mduygum diş e bağlı ateş diye birşey yokmuş canm bizzat dr a sordum dikkatet sen yinede atesli havaleye cevirmesin 37.5 oldu mu hastaneye kaldırın..öncesinde ateşini indirmeye çalışin tabi.. geçmiş olsun
acemiannee8 Mduygum kanda enfeksiyon olabilir o da tekrarlayan ve uzun süren yüksek ateş yapıyor ateş 1 hafta kadar sürebiliyor
Arascyln Mduygum idrar yolu enfeksiyon u var mi oda ateş yaparmış idrar tahlili ver istersen geçmiş olsun
Kturna Mduygum benim kızım diş çıkarırken 38.4 e kadar çıktı ateşi hiç bişeyi yoktu doktora gittim herşey yolundaydı iki dişi 2 gün arayla patladı sen ateşini sık sık ölç alnına kaşığına nemli bez koy geçer inşallah bizim dişi uzamaya başlayınca geçti 2 3 gün sürdü ama kontrol et çişi kokuyor mu kulakta akıntı hapşırma öksürme var mı
Fatmik Mduygum benım de 5 ay 20 gunluk aynen sızınkı gıbı sureklı ates var bı turku gecmedı ust dısı cıkcak sanırım anlamadım bı aydır ne cektıgımı anlatamam
Mduygum Kturna dis cikartirken cisi kokuyodu ama bir iki gundur duzeldi koku falan kalmadi hatta idrar tahlili yaptilar temiz cikti ikinci disi cikali 3-4 gun falan oluyo dis etkisi devam ediyo mudur