2-prensesannesi Bebegım 11 aylık tek altta ıkı dışı var üstler çıkmadı daha sizde durumlar ne zorluyor dişleri onu bu aralar ama daha çıkan yok
2guzelinannesi 2-prensesannesi benim kizimin 8. Ayda ilk iki disi cikti diger disleri 14. Ayda cikti bir haftad 6 dis cikti
turshuu 2-prensesannesi 13 aylığız hiç dişimiz yok, olabilir hatta normal bir durum. 18 aya kadar sorun görmüyor doktorlar.
Mom_my 2-prensesannesi biz beş aylıkken alt iki dişlerimizi çıkarmaya başladık şimdi 6. Ayımıza girdik alt köpek dişi çıkacak 😅
2-prensesannesi simgesell ateşi falan oluyor mu huzursuzluk bızım oluyor dıye bıran önce çıkmasını ıstıyorum
simgesell Birdunyabircennetannesi ne zaman cikcak bilmiyorum diş kesin dedik her belirti de ama yok değilmiş
2-prensesannesi 2guzelinannesi benımkı çok huzursuz iştahı falan da yok dün gecede ateşlendi dişten dedım ama bilmiyorum
simgesell 2-prensesannesi özellikle bu ara çok huysuz diş yerleri belli altta iki diş yeri var gözüküyor ama gelen giden yok ard arda çıkiyormus geç çıkınca o da mesele bir anda 3-4 diş cikartiyormus
turshuu 2-prensesannesi aylardır ara ara artıp azalıyor huysuzluk, iştahsızlık, deli gibi diş etlerini kaşıma vs, her seferinde aha şimdi diş geliyor galiba diyoruz ama daha gelen giden yok.
2-prensesannesi turshuu bizim de öyle salyası da çok oldu bu aralar inşallah kışta bitirir kışın bu kadar çok çektırıyorsa yazı düşünemiyorum bile
Kubra4745 turshuu aynı benim oğlumda öyle 6 tane diş çıkardı daha çıkacak sanırım ağzından salya huzursuzluk iştahsızlık geçmedi gitti 🙁😢
2-prensesannesi simgesell bizimki üst üste olmadı hiç 8 aylıkken altlar çıktı 11 aylık daha çıkan yok
canimoglumm7 2-prensesannesi oğlum 11 ay 19 günlük alttan 3 dişi üstten iki dişi var canım üst dişleri yeni çıktı💙