Ecemarin İyi bir pompa olsun istiyorum, hangisini önerirsiniz? Spectra hastane tipini, ya da diğer modellerini kullanıp memnun kalan var mı?
Yamanmoms Ecemarin spectra kiralamistik tek mememi emiyordu digeri sismisti 1 hafta sadece memeyi bosaltmak acisindan kullandim guzel bir makine suan lansinohun manuel pompasini kullaniyorum disari cikmam gerekirse diye almistim o da guzel ben calismiyorum o sebeple fazla sagim derdim olmuyor ne amacla kullanacaksiniz depo yapmak icin mi
Ezgiogrtmn Ecemarin çalışan bir anne olarak benim ve bebisimin hayatını kurtardı lansinohun iki pompası. Göğüste hiç yara yapmadı kısa zamanda çok süt sagiyor
Ecemarin Yamanmoms hem depolamak için, hem işe döndüğüm zaman sağıp bırakmak için. Fiyatlar uçmuş da, spectranın hastane tipini mi kullandınız?
Yamanmoms Ecemarin evet kiralamistik zira cok pahali satin almam cok mumkun degildi sizin elektrikli guzel bir makineye ihtiyaciniz var sanirim lansinoh elektrikli isinizi gorur
Oylesine_biri__ Ecemarin mamajo usb girişli olanı kullanıyorum 15 farklı modu vardı sanırım gayet hoş güzel
Ada1- Mamajo tekli göğüs pompası kullandım. Her ay mastit oluyordum beni kurtardı çok memnunum. Çok fazla para vermeye gerek kalmadan yarı fiyatına halletmiştim
Julide00 Nüby marka aldım ve çok çok memnunum 2 buçuk aydır kullanıyorum alabilecek olduğun en iyi marka bu bence ben e bebekten almıştım ama trendyolda da var
prenses_we_prens_annesii Julide00 bende aynısını aldım aynen memnunum canım bişey soracaktım ne kadarlık bebeğin biz 15 günlük olduk şarj işi sanırım çabuk bitiyor
Julide00 prenses_we_prens_annesii biz 2 buçuk aylik olduk, hayır canım bence şarjı baya dayanıyor yaa şarjı tamamen bitsin ve öyle hiç çıkartmadan tamamen şarj ediyorum baya bi gidiyo bence tabii birde kullanma sıklığına da bağlı 😇