Selimtugra edaacnl ben kullanıyorum gayet memnunum günde 2 kere veriyorum 4 aylik bebeğim vat tek seferde 60 ml içiyor 2 saat tok tok tutuyor
gamzeli34 edaacnl doğduğundan bu yana anne sütüne ek olarak bebelac gold kullanıyorum aşırı memnunum ne gaz ne de kabızlık yapıyor, kusma da çok olmuyor reflü yatağı kullanıyorum belkide ondandır gerçi ama, tavsiye ederim, kilo boy gelişimi de çok iyi
Cereninci edaacnl ilk 4 ay bebelac gold kullandık arada bebelac kullandık ama bayadır Sma Optipro kullanıyoruz ben çok beğeniyorum kızım daha çok beğeniyo tabi :)
__asyanil edaacnl 2 saatte bir veriliyor cabuk acıkıyorlar gün gün değişiyor sonra zaten bir red yaşayabilirsin 3 . Aylarda bnim öyle oldu hem meme hem biberon ağlıyordum artıkkkkkkk😅😅😅😅 çok şükür geçti şimdi 4 saatte bir açıkıyolar sütünüz yok mu
3yasakadarsifirekran edaacnl bebelac gold kullanıyorum 1 bucuk aydır çok memnunum kilo alımıda iyi gaz veya kabızlık yapmadı
Familyboy edaacnl canım denemeden bilemezsin her mama her bebeğe gelmeyebilir benim oğlumda Bebelac ishal yapmıştı mesela bize hiç yaramadı küçük kutusunu al bir dene bence
Edanurkkeless Hipp combiotic öneririm canım anne sütüne en yakın doğal içerikli şekersiz mama.Gaz sorunu da olmuyor.