BabyYoda Rüyasında kahkaha atıyor yavru kuşum. O kadar merak ediyorum ki acaba ne görüyor diye 😍 Sizce ne görüyor minik tırtıllar rüyalarında ?
Limonlusu BabyYoda 2 yaşında kolluk almıştım ona evde takıyordu gece uyurken havuza atladığını sanıp yataktan atlamıştı 😂😂
Gari_de_Gari_45 BabyYoda çok küçük bebekler güldüğünde “annen ve baban seni çok seviyor”derlermiş.Mutluluktan gülermiş derlerdi.Buda eski koca karı lafı.🤷♀️
BabyYoda Saitkereminannesi Öyle ağlayarak uyandığında rüyasına girip ona ağlatan her neyse dövmek istiyorum 🥺
Saitkereminannesi BabyYoda aynen bende melekler ne diyor acaba da o kadar ağladı 🥺 güldüğünde çok güzel oluyor ama kahkaha atıyor 🖤
Limonlusu BabyYoda düşmez mi 😂 bazen gözleri kapalı yatağın içinde o gün yaptıklarını anlatıyor 🤭 çok komik oluyorlar çocuklar
BelaCivciv BabyYoda Hahahah benim eşim de aynısını söylüyor, ağlayınca da memeyi saklıyolardır diyo 😂
Hope77 Ağladıklarındada annen seni bırakıp gitcek anneni kuyuya atcaz derlermiş ağlarmış korkuturlarmış kocakarı lafı sanırım😂
Hope77 BabyYoda valla bende lohusa kafası ağlama annem ben burdayım bırakıp gitmem diye sarılırdım ilk haftalarda bebegime uykuda agladıgında 😂