NaimeYilmaz Ben oğlumdan çok kendime kullandım. %99 bitkisel %20 organik bir ürün evet ama bizde kesinlikle işe yaramadı. Ne kadar sinek böcek varsa üzerimdeydi :) Lavanta yağı ve nane yağı tavsiyesi almıştım. Denemediğim için biraz pişman oldum. 💕
Eldarwenn NaimeYilmaz mambino bug out 👍🏻 Biraz pahalı ama çok işe yarıyo biz köye gittiğimzde kullanıyorz çok memnunuz 👍🏻👍🏻
LinaDefne NaimeYilmaz ben bella buzzy bea kullanıyorum %100 dogal ve cok etkisini gördüm tavsiye ederm
Suluusepken Itsybitsyspider ben üç dört peçeteye damlatıp yatağının kenarlarına koydum sinek gitmedi ki beni deli gibi ısırdı kendime de koysaymışım keşke 😂
Obsesifk Itsybitsyspider 100ml suyun içerisine 2 küçük kapak lavanta yağı döküp karıştırıp yatağınıza sıkın diye okumuştum ama denemedim ise yararligini yararlarını yada zararlarını bilmiyorum. Lavanta yağı uçucu bir yağ olduğu için zararlı olabilirmiş iyice araştırmak lazım
Brcstndg Icot biz çok memnun kaldık. Baya sinekli bir bölgede kullandım ve oğlumda da bizde de hiç ısırık olmadı🤷🏼♀️ Hatta yine aynısından alacağız.
Brcstndg Icot sanmam aslında. Belki miktarla alakalıdır yani uygulanan miktar. Ben ya elime sıkıp yayıyorum ya da bacağına sıkıp elimle yayıyorum.