Deletedmom636262 Kızlar Dün hamilelik testi yaptım günüm geçti diye Bugün tam baktım çift çizgi başka test aldım tek çizgi test verdim oda negatif çıktı kafamda deli sorular 🥴böyle olan var mı ?
Zeynep-mina12 Deletedmom636262 şüpheniz varsa kan testini 2 3 gün sonra tekrarlayın ama olsa bence kanda çıkardı hayırlısı olsun 🙏🏻
Adiyokkitabin Deletedmom636262 ayyy çok sevindimm canim hayirlisı olsun. Insallah hayirlisiysa cikar🖤🖤
Senemmm11 Deletedmom636262 ilk 5 dk içinde ki sonuç önemli. O tek çizgi çıkan yarın bakın o da çift olur bekledikçe belirginleşiyor
Deletedmom636262 Kbraba Bende olmadım oğlum gibi oldum çok uykum geliyor ve kasıklarım ağırıyor mide bulantım mesela dün oldu
Senemmm11 Deletedmom636262 ben yaptığımda ilk 5 dk içinde ikinci çizgi silik çıkmıştı gebeliğin başlangıcı olduğunda öyle oluyormuş. Daha saatler sonra bakınca iyice netleşmişti. Sizin silik çıkıp sonra netleştiyse gebelik vardır ama ilk başta sadece ilk çizgi çıkıp ertesi günü çift olduysa yoktur bence
Kbraba Deletedmom636262 bende belirti de yok oğlumda sürekli uyuyordum ama şimdi normal hayatımda devam ediyorum 😀 bakalim yarın gidecem doktora
limonkolonyasi Deletedmom636262 ilk testi yaptiktan kaç dakika sonra çift çizgi gördün ilk 5 dakikadan sonrası geçerli olmuyor ya hemen mi çıktı yani