Noname21 luciferrr benim en tiksindiğim ve korktuğum ülke Rusya ve Çin ya. Acayip bir teknolojileri var din iman da yok şerefsizlerde. Olan hep garibana oluyor yazık. Ukrayna ki erkekler gönüllü askerlik için gidiyor cocugunu karısını birakip. Acaba kadınlar ve çocuklar nerede saklanıyor
luciferrr Noname21 o videoyu izledim o kızın babasından koptuğu an beni bitirdi o gözyaşlarına kurban olsunlar.. Rusya vurmasaydı amerika vurucktı sırf o petrol doğalgaz yüzünden mahvettiler orayı
luciferrr Mommysharkdoodoodoodoo Amin.. Neden savaşmak bu kadar kolayda barış sağlamak bu kadar zor 🥺
Mommysharkdoodoodoodoo luciferrr her iki taraf da kışkırtıldı ve Putin çok manyak bir psikopat bakın görün dediğim dedik çaldığım düdük bi tip acımasız
luciferrr Deletedmom_41 o masum çocuklar cennete gidickler ama o zalimler ömür boyu cehennem ateşinde yanıcklar 🥺
luciferrr tenceretavakuskana daha ne kadar zarar görebilirler adam atacak yer bırakmadılar şerefsizler
tenceretavakuskana luciferrr savaslarda kanunlar vardır ama bu kanunları gucluler takmıyo en vahım olanlar sıgınakları vurmaları olur kı umarım bu kadar ılerıye gıtmeden son bulur
luciferrr semaahmet Rabbim yanlarında bırakmaz Suriyeye üzüldüğüm kadar kat kat üzüldüm Ukrayna için din farkı farketmiyrmş demek ki 😭
semaahmet luciferrr aynen öyle cnm vallahi için gidiyo duyunca onlarda insan bırak ırak şeyini yazık günah masumlara
Dilaylaa iremyy evet ya , Suriye’den Afganistan’dan hep erkekler kaçıyordu , Ukraynada kadınlar çocuklar tahliye edilirken erkekler savaşmak için kalıyor. Hiç böyle bir şey olacağını sanmıyordum . Taktir ettim resmen adamları👌
Arenimo luciferrr Allahım masum yavruları korusun. Savaşlar son bulsun inşallah. Şu mübarek cuma hürmetine duam budur🤲🤲
Sarelinagis luciferrr Bir baba çocuğunu güvenli bölgeye gönderiyor kendisi savaşmak için kalıyor dünden beri zihnimde bu video unutamıyorum
Jellyboo tenceretavakuskana bu kıyas çok yanlış. Suriyede olan bir iç savaştı ellerinde silah olmayan sivillere ateş açıldı. Bir çok çete ve terörist yapılanmalar ortaya çıktı ( işid gibi). Buna rağmen suriye halkıda direndi ama silahsız bir şekilde direnmekte bir yere kadar oluyor. Ukrayna bağımsız bir ülke ve işgal edilmek isteniyor. Direnenlerin arkasında devlet var. Bu iki ülkeyi kıyaslamak çok yanlış.
tenceretavakuskana Jellyboo uzgunum savastan kacan bı hallerı oldugunu goremedıgımdendır yorumum ulkesı ısgal altında olan kısıler multecıdır kanunlar dahılınde yasamaları gerekır savastan gulerek kacıp geldıklerı ulkedende kurtulduk dıye gule oynaya sınırdan gıdenlere uzulemem su durumda ukrayna halkının yaptıgıda saygı duyulacak bısey elbette gayet onlarda kacabılırdı ıc savas olsa dahı toprak halkın topragıdır dırenmek ısteyen esınız cocugunu gonderır yıne dırenırdı gelenler arasında elı sılah tutacak dırenecek erkekten kadın cocuk goremedık ulke normale donuncede gıtmedıler sıyaset ayagına gırmek ıstemıyorum zaten savas savastır kazananı yoktur zaten o yuzden suan ukrayna ıcın guzel gunler dılemekten ote dıeyecek bıseyım yok☺️